Breath Test

Breath Test apo ‘Testi i frymëmarrjes’, është nje testim që mundëson diagnostikimin e intolerancave ushqimore dhe sindromave të mospërthithjes së lëndëve si laktoza, fruktoza, glukoza etj.

Diagnostikimi ekzakt i rasteve të intolerancës ju ndihmon që të shmangni njëherë e përgjithnjë simptomat e pakëndshme që shkakton intoleranca.

Për më shumë informacion apo për të rezervuar një orar me Dr. Francesco Torzelli, telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al