Blog

Blog

Terapia Shockwave

Terapia Shockwave është një pajisje multidisiplinare e përdorur në ortopedi, fizioterapi, mjekësi sportive dhe urologji. Avantazhet kryesore…

Bronkoskopia

👨‍⚕️🔵🌱Bronkoskopia konsiston në kalimin e paisjes nëpërmjet hundës ose gojës, në mënyrë që të vizualizohet pema e…

Venat Varikoze

🔴➡️Ndërhyrjet në venat varikoze! Çfarë janë, cilët janë faktorët e riskut dhe cila terapi këshillohet? ℹ️Tromboza është…

Kardiologjisë në Salus

❤️👩‍⚕️Departamenti i Kardiologjisë në Salus, është drejtuar drejt trajtimit jo-invaziv të patologjive kardiovaskulare.Ky shërbim ndihmon në ndjekjen…