BIORIVITALIZIMI I LËKURËS në spitalin Salus

‍♀️ ‍♀️ ‍⚕️BIORIVITALIZIMI I LËKURËS me anë të elementeve të standarteve të larta BIO, nga mjekë italianë dermatologë të specializuar!

Biorevitalizimi hidraton lëkurën, rikthen elasticitetin e saj dhe i jep lëkurës shkëlqim, përmirëson me efikasitet nivelet e hidratimit të lëkurës dhe ndihmon ruajtjen e rinisë së lëkurës.

♻️Në Spitalin Salus, përdorim produkte të gjeneratës së fundit të cilat shpërndahen në lëkurë me mikro injeksione.

ℹ️Biorevitalizimi përdoret për rigjallërimin e lëkurës së fytyrës, qafës, dekoletesë dhe duarve.

Mjekët tanë italianë të specializuar prej vitesh në këtë fushë rekomandojmë procedurën në rastet e mëposhtme:
✅Lëkura e plakurs – për të trajtuar rrudhat sipërfaqësore që ndodhin për shkak të thatësisë së lëkurës, rrudhave të mimikës dhe lëkurës të pa-tendosur
✅Njerëzit, të cilët kanë qenë të ekspozuar në diell për një kohë të gjatë.
✅Duhanpirësit
✅Femrat që kanë përfunduar ushqyerjen me gji

Menjëherë pas procedurës së parë do vini re që gjendja e lëkurës është përmirësuar ndjeshëm.

ℹ️Për të arritur rezultatin më të mirë, rekomandohet të filloni me 4-6 seanca trajtimesh sipas rekomandimit të mjekut.

☎️Kontakto në numrin 0682053180 për të rezervuar një orar ose për të mësuar më tepër rreth kësaj teknike rinovuese të lëkurës!
.