Besojani shëndetin tuaj Dr. Massimiliano Del Ninno

Dr. Massimiliano Del Ninno, kirurg ORL i specializuar në kirurgjinë endoskopike për të gjitha patologjitë inflamatore (sinusit kronik hiperplastik, polipet nazale) dhe neoplastike e regjionit nazo-sinusal dhe të bazës së përparme të kraniumit do të vendosë në shërbimin tuaj të gjithë ekspertizën dhe përvojën e tij 20-vjeçare në trajtimin mjekësor kirurgjikal të patologjive ORL.

Për të rezervuar një vizitë apo ndërhyrje me Dr. Del Ninno telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al