Artroskopia

Artroskopia është një procedurë kirurgjikale e kryer nga mjeku ortoped për të trajtuar problemet brenda artikulacionit. Kirurgu ortoped nëpërmjet kësaj ndërhyrjeje korrigjon problemin.

ARTROSKOPIA PËRDORET PËR:
✅Çarjet e meniskut
✅Pastrimin e artikulacionit në periudhën e hershme të osteoartritit
✅Heqjen e pjesëve të lira të kockave dhe kërcit brenda kyçit
✅Riparimin e dëmtimeve të ligamenteve
✅Për infeksione të rënda të gjurit
✅Korrigjimin e problemeve të kapakut të gjurit
✅Trajtimin e dëmtimit të kërcit të artikulacionit
✅Trajtimin e thyerjeve të artikulacionit

‍⚕️Dr. Carmine Naccari Carlizzi, mjek italian ortoped dhe traumatolog i specializuar në mjekësinë sportive, protezat e gjurit, artroskopi, ligamentoplastikë, kirurgji e shpatullës dhe shumë ndërhyrje të tjera të veçanta, pret në Salus të gjithë pacientët që vuajnë nga dëmtimet apo patologjitë e mësipërme.

☎️➡️Kontakto 0682053180 / www.salus.al
.
.
.
.
.
.
#artroskopia#salus#spital#nderhyrjeortopedike#ortopedia#mjekortoped#menisku#ligamentet#artikulacioni#carjaemeniskut#kapakuigjurit#thyerje#kocka

Shpërndaje:

Abonohu

Për të marr me email artikuj të ngjashëm