Aplikimi i Mesoterapisë në Salus.

👩‍⚕️👉Mesoterapia është një metodë mini-invazive që përdor gjilpëra të hollë për të injektuar disa përbërës në lëkurë, në sasi të vogla, por në vende të shumta. Ështe nje procedure që lejon injektimin e cocktail vitaminik apo acidit hialuronik me anë të shpimeve me majën e një gjilpëre të hollë. PA DHIMBJE!!!

✅Kjo procedurë, nën efektin e kremit anestetik që aplikohet në fytyrë përpara procedurës, nuk shkakton dhimbje dhe lejon injektimin direkt të kombinimeve vitaminike që ushqejnë lëkurën dhe stimulojnë prodhimin e kolagjenit.

✅Është një terapi trajtuese për lëkurën që rekomandohet shumë nga mjekët dermatologë!

👩‍⚕️Në Spitalin SALUS ky trajtim ofrohet nga mjekja dermatologe Amarda Cenko, duke respektuar standardet e sigurisë për pacientin sipas protokolleve të vendosura nga OBSH lidhur me situatën aktuale!

Ndihuni të sigurt në SALUS!
☎️Kontakto 068205318

TË TJERA

Terapia e dhimbjes

Terapia e dhimbjes, konsiston në qasjen terapeutike dhe shkencore për trajtimin e dhimbjes.Dhimbja akute e lidhur me një traumë fizike shpesh është e rikuperueshme në

Lexo më shumë »

Hipertensioni arterial

👩‍⚕️Hipertensioni arterial është një sëmundje e përhapur në popullatën e rritur. Kjo sëmundje dëmton organizmin duke shkaktuar sëmundje të zemrës, veshkave, syve, trurit, etj dhe

Lexo më shumë »