Alergjitë sezonale

Muaji Qershor është muaji i rifillimit të ALERGJISE SEZONALE (të pranverës edhe si pasojë e ndryshimeve të kushteve klimaterike këtë vit). Pas 2 muajve me reshje shiu të shpeshta, u krijuan kushte jo-favorizuese për personat alergjik ndaj poleneve.
▶️Qershori me diell, temperaturat mbi 25 gradë celsius dhe era, funksionojnë si katalizatorë të problemeve të alergjisë respiratore nga polenet!
▶️Në këtë muaj janë të shpeshta rastet e pacientëve me alergjitë e diagnostikuara dhe ato për herë të parë! Simptomat i përkasin aparatit te frymëmarrjes me rrufë alergjike dhe astëm bronkiale, por edhe alergji të lëkurës.
Departamenti i Alergologjisë +355682053180 / info@salus.al / www.salus.al
Dr. Fatmira Xhixha, mjeke alergologe me eksperiencë ju pret për të kryer vizita alergologjike në Salus!

TË TJERA

Hipertensioni arterial

👩‍⚕️Hipertensioni arterial është një sëmundje e përhapur në popullatën e rritur. Kjo sëmundje dëmton organizmin duke shkaktuar sëmundje të zemrës, veshkave, syve, trurit, etj dhe

Lexo më shumë »