A ka më të shtrenjtë se drita e syve?

Check up-i okulistik në Spitalin Salus vjen me një çmim promocional për VETËM 41 €.

🔹Në një botë të “mbushur” nga detaje të vogla, ne vendosim dritën në secilin aspekt të shikimit tuaj.

👨‍⚕️Me mjekët tanë të specializuar dhe teknologjinë e avancuar, ne ofrojmë një rrugë drejt një vizioni më të qartë dhe një shëndeti më të mirë të syrit.

🔹Shëndeti është prioritet, zgjedhja është e juaja.

Për një shikim të qartë, telefononi tani!
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭