A ka më të shtrenjtë se drita e syve?

Shëndeti i syve ka një rëndësi të madhe për sa i përket cilësisë së jetës. Disa sëmundje të syve mund të përparojnë dhe të shkaktojnë dëme të përhershme deri në humbjen e shikimit nëse nuk trajtohen në periudhën e hershme.

Për këtë arsye, është e rëndësishme që të bëhen kontrolle të rregullta të syve para se të jetë tepër vonë.

Dr. Alberto Torreggiani është specializuar në Oftalmologji në Universitetin e Bolonjës në vitin 2002. Prej këtij viti ai ushtron profesionin e tij si okulist, duke kryer kirurgji nga më të komplikuarat.

Për të rezervuar një orar me Dr. Alberto Torreggiani na kontaktoni në numrat:

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al