A E DIJE SE?

Për të mbrojtur shëndetin tuaj, është thelbësore të bëni kontrolle të rregullta dermatologjike.
Në spitalin Salus, mjekët tanë të specializuar ofrojnë ekzaminime të detajuara dhe profesionale për të zbuluar në kohë melanomën dhe e trajtuar atë.
Kujdesuni për shëndetin tuaj, duke telefonuar tani për të rezervuar një orar me mjekët tanë.
📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al