Spitali italo-shqiptar

Check up dhe oferta

Laborator Klinik Biokimik

Urgjenca

Ortopedi

Kirurgji e përgjithshme

Stomatologji dhe Kirurgji maksilo-faciale

Obstetri – Gjinekologji

Fizioterapi

Urologji

Gastroenterologji

Endokrinologji

Radiologji

Neurologji

Prof. Dr. Costantino Zingaretti

Dr. Gastone Bergamaschi

Prof. Dr. Alberto Pasqualin

Dr. Paolo Maria Fantaguzzi

Prof.Dr. Vincenzo Di Placido

Prof.Dr. Francesco Lijoi

Dr. Francesco Oriolo

Prof.Dr. Fabrizio Monti

Dr. Carmine Naccari Carlizzi

Dr. Carlo Saltutti

Staf Mjekësor i kualifikuar

Struktura mjekesore përbehet nga mjekë italianë dhe shqiptarë të formuar në Itali e në vende të ndryshme të Europës, sipas standardeve klinike ndërkombëtare, duke përdorur teknikat operatore më të sofistikuara, të cilet respektojnë pacientin duke u mbështetur në pajisje dhe mjete gjithnjë avangarde. 
Mjeket tanë kujdesen që të ofrojnë shërbime shëndetësore mjaft komplekse dhe efikase shkencërisht të provuara, duke zënë në këtë fushë vendin e një strukture ekselence në territorin shqiptar.
Mjeket tanë ofrojnë shërbime shëndetësore që synojnë të garantojnë parandalimin, diagnostikimin dhe riaftësimin e pacientit. 

Rreth Salus

Spitali Salus është një strukturë spitalore private italo-shqiptare, multispecialistike, që ofron shërbime shëndetësore, ambulatoriale dhe shtrimi për trajtimin e sëmundjeve me karakter mjekësor dhe kirurgjikal.

Shërbimet kryhen nga mjekë italianë dhe mjekë shqiptarë të formuar në Itali dhe në vende të ndryshme të Europës, sipas standardeve klinike ndërkombëtare, duke përdorur teknikat operatore më të sofistikuara, duke perdorur pajisje dhe mjete gjithnjë avangarde. Në këtë mënyrë, Spitali Salus i garanton pacientit një procedurë diagnostikimi të sigurt dhe trajtimi  efikas për çdo patologjie të hasur.

Spitali Salus merr përsipër të kurojë pacientët me shërbimet shëndetësore të nivelit shumë të lartë, të cilat ofrohen gjithmonë me etikë, cilësi dhe profesionalizëm. Salus i garanton pacientit trajtimet më të mira, duke përdorur teknologji më të fundit, mënyra diagnostikimi dhe kurimi avangardë. Spitali Salus ofron  shërbim  profesional dhe në respektim të plotë të të drejtave të pacientit.

Kirurgjia e Hemorroideve në Spitalin Salus, simptomat dhe trajtimi i tyre

Çfarë është Cistiti intersticial ose ‘’Sindroma e dhimbjes së fshikëzës urinare’’

Dëmtimet e kaviljes dhe trajtimi i tyre në Salus

Llojet e protezave të gjurit dhe jetëgjatësia e tyre

E keni kryer analizën e PSA-së?

Çfarë janë Retinoidet, dhe kur duhet të përdoren?

HEMATURIA OSE GJAKU NË URINË.

Trajtimi i anemisë në Spitalin Salus.

Çfarë është Bursitis?

Reumatologjia, në Spitalin Salus