26 Qershor është Dita Ndërkombëtare e Luftës ndaj Abuzimit dhe Trafikimit të Drogave!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]▶️26 Qershor është Dita Ndërkombëtare e Luftës ndaj Abuzimit dhe Trafikimit të Drogave!
▶️Apliko për tu bërë pjesëmarrës dhe për të mësuar më tepër rreth programit të Alba Nostra Salus, i cili ka funksion këshillues për të gjithë ata që duan të largohen nga bota e varësisë!
▶️Kjo konferencë ka funksion informues dhe do shpalosë programin e qendrës së rehabilitimit ”Alba Nostra Salus” për personat me varësi nga droga, alkooli dhe lojërat e fatit!
Gjithashtu do kemi diskutime të personave që kanë patur probleme të varësisë, të cilët do ndajnë eksperiencat e tyre!
Varësia nuk është ves, sëbashku mund ta luftojmë atë!
***Konferenca do ruajë plotësisht anonimatin e pjesëmarrësve!
Kontakto +355696719172
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]