Trajtimi i gurëve në veshka

Gurët mund të formohen në veshka dhe të lëvizin përgjatë traktit urinar, duke shkaktuar dhimbje.

Simptomat e zakonshme përfshijnë dhimbje të forta në pjesën e poshtme të shpinës, gjak në urinë, marrje mendsh, të vjella, ethe, të dridhura si dhe urinë të turbullt me aromë të pakëndshme.

Nëse vuani nga gurët në veshka është e rëndësishme të konsultoheni me mjekun specialist për të vendosur mbi trajtimin më të mirë të përshtatshëm për rastin tuaj.

👨‍⚕️Dr. Carlo Saltutti, mjek ekspert urolog me eksperiencë shumëvjeçare në spitale si Careggi në Firence apo Ospedale Maggiore në Bologna, pret në spitalin Salus pacientë që vuajnë nga:

• Gurët në veshka dhe probleme të tjera me veshkat.
• Prostata dhe probleme me fshikëzën urinare.
• Disfunksioni erektil apo probleme të tjera të traktit urinar.
• Patologji tumorale.

Mos hezitoni, telefononi tani për të rezervuar një takim në numrat:

📲 +355 682053180 / + 355 42 390 500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
➕Salus, spitali yt!